Ő már drogos, vagy ez még nem az a szint?
Ez már bőven az...magyarul a hétnek a többségén nem tud anélkül elleni hogy ne legyen beállva mint a gerely.
Elég szomorú hogy ide jutottunk. Aki hétvégén szív csak az még nem gáz de ha napi szinten az elég szar és jó kis drogos lesz majd felnőttkorában. A fizetését csak arra fogja költeni. 17/F
......"csak" havonta egyszer adagolok túl bizonyos tablettát,
de én drogosnak vallom magam.
Testileg még nem biztos, de lelkileg már régen függő vagyok.
Szégyen, de olyan élményben van részem a szertől, mint semmi mástól el sem tudok képzelni.
Ezért nem is tudom "áttenni" függőségem tárgyát valami másra.
Abba sem akarom hagyni, ezzel jutalmazom magam a civil élet mellett, mögött.
Feltételezem, hogy aki hasonló, mint én, netán
már napi szinten kívánja, azokat
csak szakember tudná leszoktatni, ha a függőben egyáltalán van akarat erre.
Figyelj. Az, hogy "drogos" nagyon tág fogalom, mivel hivatalosan pl a kávé, a nikotin, az alkohol sőt a gyógyszerek is drogok. Vannak akik azt mondják, hogy a fű az nem drog, de ez baromság. A fű az drog, csak éppen meglehetősen ártalmatlan. Merthogy a közhiedelemmel ellentétben a "drog" szó nem azt jelenti, hogy lélek ölő méreg. Csak itthon az embereknek ennyi jön le belőle.
Ha a kérdésed az, hogy durva eset e a barátod, arra azt mondanám attól függ. Egyértelműen rá van kattanva a fűre, ez nem kérdés, de én ismerek olyan embert, aki már vagy 10-15 éve napi szinten szív és elvan, van munkája, van családja stb. Szóval a rendszeres füvezéssel még sokkal jobban együtt lehet élni mint pl a rendszeres ivással. A havi egy eki, vagy spuri meg még belefér (nem durvább mintha bebaszna). Persze azért az ilyen rendszeres szívás már szerintem sem a legjobb, de ha neki ez kell, akkor ez kell. Majd abbahagyja ha akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!