Mire utalhat az hogy a hugom 15 éves nem tud pisilni egész nap /nagyon kicsit pisilt kb 1ml. /Nagyon idegesek anyukám nem tudja mi lehet, tegnap volt orvosnál hogy fáj a dereka nagyon kérem aki tud segitsen! Induljunk azonnal ügyeletre vagy várjunk?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:18
2/19 A kérdező kommentje:
de mi lehet a baj?kérlek segits anyu már halál ideg
2010. febr. 23. 21:20
3/19 anonim válasza:
Ha halál ideg, akkor ne ő vezesse az autót, mikor mentek az ügyeletre.
4/19 anonim válasza:
Hívjatok ügyeletet minél gyorsabban!
5/19 anonim válasza:
Esetleg egy komolyabb felfázás?Vesemedence gyulladás?
Nekem is volt már komolyabb felfázásom,mondjuk nekem kellett pisilni,csak kijönni nem akart,csak félóránként "cseppekben".Antibiotikumot kellett szednem,meg literszámra vedelni a folyadékot,hogy tisztuljon,aminek tisztulni kell.Ennyire nekem nem volt súlyos.Én mennék orvoshoz azonnal.Még ha nem is komoly akkor is legalább megnyugszik.
Kell pisilni és nem tud?Vagy nem is kell?
6/19 A kérdező kommentje:
nem kell csak a ahasa fáj meg a dereka már öltözködnek!
2010. febr. 23. 21:27
7/19 anonim válasza:
Nem tudom,nem értek hozzá,de vesekő nem lehet???
Majd írjál,mi van!Szorítok,hogy jól legyen.
8/19 anonim válasza:
valami a vesével lesz, menjetek orvoshoz mielöbb.
jobbulást
9/19 anonim válasza:
nem bántásból,de miért a babák témakörbe van??mellesleg jobbulást,írj,hogy milett
10/19 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen amikor nagyon fel voltam fázva (nekem az a kevés pisi úgy jött ki hogy sírni tudtam volna a fájdalomtól). Igyon nagyon sok folyadékot. Ha a dereka fáj akkor valószínű, hogy a veséjéről sugároz ki a fájdalom. Mielőbb menjetek orvoshoz, mert ha begörcsöl a veséje akkor biztos hogy nagyon fog szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!