Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért könyvelik el az alkoholi...

Miért könyvelik el az alkoholizmust betegségnek?

Figyelt kérdés
Ha jobban,bele gondolok,minden csak az akaraterôn múlik,ha valaki nagyon le akar szokni valamirôl akkor azt külsô segétségnyújtás nélkül is megteszi. És miért választja sok ember a "könnyebb" utat? Mi értelme van ennek? Szerintem az alkoholizmus nem betegség hanem lustaság. 19/L
2015. ápr. 29. 00:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Betegség, mert függőség? Fizikai függőség, fizikai szinten módosul az agy vagy hasonló? NETÁN

: )

2015. júl. 27. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:

"minden csak az akaraterőn múlik"

Ez igaz, csakhogy az alkoholista emberek 95%-ának szemlátomást nincs annyi akaratereje, hogy önerőből kilábaljon a függőségéből. Azért, mert van néhány ember, aki egészen különleges lelkierővel rendelkezik, még nem kellene megbélyegezni az összes többit.

2015. júl. 27. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Hmm, étel és víz függő vagyok, testi függőség.

Gyűjtöm az akaraterőmet, pár nap múlva írok mi van...

Túlzok, de.. értem?

2015. júl. 28. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!