Mennyi a normális lefolyási ideje egy megfázásos betegségnek?
Figyelt kérdés
Múlt szombat óta,tehát közel egy hete jelentkeztek a tünetek.(torokfájás és hőemelkedés)
Neo Citránt meg Rubophent kezdtem el szedni,de nem lett jobb. Pár nap múlva vagyis tegnap elmentem dokihoz,írt fel antibiotikumot meg Aspirin Plus C-t.
Ezt is elkezdtem szedni,de eddig nem történt semmi változás.
Köszi,ha válaszoltok.
2014. okt. 31. 16:53
1/4 anonim válasza:
A legfontosabb hogy maradj ágyban, pihenj amennyit tudsz.. Általában 7-10 nap kell a gyógyuláshoz.
2/4 anonim válasza:
7-10 nap, de ha szövődmény lép fel, akkor tovább is elhúzódhat, pl a köhögés gyakran hetekig is tarthat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
Pihenek sokat. A hőemelkedés sem megy fel lázig,maximum 37,4-ig,de pont annyira,hogy rossz legyen a közérzetem,és rázzon a hideg.
Köhögés pedig egyáltalán nincs.
2014. okt. 31. 17:07
4/4 anonim válasza:
Én két hete vagyok beteg, pár napja kezdtem csak jobban lenni. Még antibiotikumot se kaptam, pedig voltam orvosnál 1 hét után, amikor még csak rosszabb lett. Sok pihenés, vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!