Purcanat01 kérdése:
Betegségnek számit ha valaki szereti a pelenkát és viseli azt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 10:56
1/13 Andi80018 válasza:
Nem, ha max 3 éves vagy. :P
2/13 anonim válasza:
Vagy ha 80 év körül vagy, és vizelet- vagy széklet visszatartási problémáid vannak...
4/13 anonim válasza:
Sokan szeretik a pelusos szexet. Inkább ez legyen a perverziód,mint egy 3 éves kislány!
5/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül van köze a szexhez.
Én is hordok itthon pelenkát és nem "izgat fel", hanem megnyugtató és biztonságérzetet ad.
Hogy betegség-e? Nem tudom.. de segít a többi problémámat elviselni, ezért egyelőre nem akarok változtatni rajta.
6/13 anonim válasza:
Főleg akkor hordok pelenkát amikor a váróba sokat kell mennem és ne keljen mindig wc keresni. Mert nem birom sokáig tartani.
7/13 A kérdező kommentje:
Èn szeretem viselni de nem vagyok beteg.engem izgat sexuálisan a barátnőmre is rászoktam adni sex közbe.ő is ment már el benne èlvezi.ez nem betegsèg szerintem.
2015. márc. 23. 09:38
8/13 anonim válasza:
Nem számít betegségnek a pelenka viselés szeretette: 1. Súlyos/Középsúlyos Inkontinenciával élők. Fogyatékossággal élőknél, későn érő 3é6 év közötti gyermekeknél.
Nekik valóban jobb ha éjjel-nappal pelenkát viselnek, és megtanulják állapotukat elfogadni.
9/13 anonim válasza:
Szerintem sem betegség ha így érzed jól magad. 60F. Én is szeretek pelenkában lenni és gumibugyit is veszek fel, hogy biztonságosabb legyen. Ez egy kellemes fétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!