Mennyire ciki az ha a barátnőm, menstruációja idején pelenkát visel, társaságban észreveszik, és azt gondolhatják hogy csak kedvtelésből használja?
Ha akárkin látnám, hogy pelenkát visel, úgy gondolnám, biztos meg van rá a jó oka. Nem mindenki tudja visszatartani székletét-vizeletét, sokféle betegség okozhatja. Elsősorban erre gondolnék. Arról még nem hallottam, hogy valaki menstruációja miatt viselje, de elképzelhető ilyen erős vérzés.
Ha meg kedvtelésből, hát egészségére, nem egy olcsó dolog a felnőtt pelenka, meg bepállik tőle az ember bőre, szóval ha neki ez így megfelel, nem kénszerből használja, hát tessék. De akkor sem nevetném ki.
Erős mentstruáció idején erős hasmenésel járna, és otthonról el kell menni nem ciki a pelenka. Éjszakai alvásnál jobb 3-4 db textil vagy tetra pelenka, legerősebb napokon sem lesz a lepedő és pizsamma nadrág pecsétes.
Mentsruációs görcsöt is enyhitheti melegen tartja az alhasat a textil/tetra pelenka. Bőr nem fülled bele.
14 napos???? Hát, szerintem sürgősen fordulj orvoshoz.
Egyáltalán, akinek egy vérzés miatt pelenkát kell hordania, akárhány napos is, szerintem mindenképp orvoshoz való.
Sajnos genetikai oka van, hogy ilyen hosszú. Anyai ágon minden nőrokonomnak ilyen, már aki még menstruál.
12 éves korom óta így élek.
Irigylem, akinek csak betét kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!