Hányszor kakilsz egy nap?
én ma már 2szer is toltam 1-1 jól megtermett csokinyuszit :D
22L
Hát én olyann 3 naponta néha 4-5 is de olyankor irdatlan büdös szagú a szarom,és a mennyisége is rengeteg.
16L
a bátyám naponta kétszer háromszor.. reggel mielőtt bemegyek a fürdőbe.. délután mielőtt hazaérek és én megyek be a fürdőbe öltözni esetleg zuhanyozni..
vagy az esti fürdésem előtt.. szóval mindig jól kitol velem.. és nem ám rózsaillatú kábelt fektet.. neeem.. dehogy.. jó büdöset hogy lerohadjon a pofám.. sőt.. még a levegőben benne van az íze is.. és az a legjobb amikor nem húzza le.. akkor ott bűzölög.. ráadásul se az ablakot nem nyitja ki se nem fúj légfrissítőt.. de az ajtót nyitvahagyja.. és mire hazaérek szarszag van az egész házban.. aztán pattog hogy ne szellőztessek már mert huzat van..
L/13
ja és én egyszer kétszer. de akkor is rózsaillatút..
L/13..
amúgy a bátyám 18 éves..
Én a napi kaki híve vagyok!!!!
Ámen!
17/L
Nekem borzasztó rendszertelen az ürítésem.:-(
Van, hogy 5-6 napig egyáltalán nem megyek nagywc-re, de előfordul, hogy naponta 2-szer sikerül. Meg olyan is van, hogy egy hétig megyek rendesen minden nap 1-szer.
23/L
Változó. Átlagban heti 1x, de van h majdnem 2 hétig nem, van hogy egy héten 3x-4x is.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!