Hányszor kakilsz egy nap?
Szokott nektek lenni olyan, hogy kikakilsz 1 adagot, és nem érzed, hogy lenne más, de ha ülsz még 5 percet a wc-n, akkor jön még 1 legalább akkora?
Nekem néha van ilyen, akkor aztán jön kiürül a belem. :)
12:32-es vok
Nekem is van olyan időnként, hogy nagyon-nagyon kell kakilnom, de nem hasmenés, egyszerűen csak nagyon feszül a popsim.
Na akkor leülök a klóra, épphogycsak eresztek a szorításon és a másodperc töredéke kitör belőlem egy hatalmas adag, de ez nem hangos mint amikor fosol, csak ilyen SZUTTY!. Aztán utána még ki szokott jönni 1 nagy adag gáz, de nem ilyen pukizás hanggal, hanem sziszeg, mint amikor kinyitod a gázpalackot.
Az is érdekes, hogy egy ilyen kaki után alig kell kitörölni a tojókámat, minimálisan kakis.
Általában egyszer egy nap! Ritkán kétszer. De van olyan is, hogy kétnaponta. Szerintem ez függ kajálástól, mozgástól, stb. Jah és nekem nincs beállva, hogy na most akkor reggel, vagy csak este. Amikor kell, akkor megyek! Nem óramű szerint működik, mint sokaknak a reggeli kávé után, vagy ilyesmi!
22/L
Régebben, mikor nem is tudom, milyen bajom volt ( az orvosok sem tudták, de a mai napig sem tudják ) volt, hogy 5-6 alkalommal kellett futnom, mert fostam.
Ez eltartott jó ideig.
Nem tudtam elmenni itthonról se moziba, se olyan helyre, ahol korlátozva volt a 10 méteren belüli slozi.
Aztán kiderül, hogy gyomor és nyombélfekélyem van, ahogy mondta a doki, hogy képzelt betegségem van, vagy stressz okozta kellemetlenség vagy nem is tudom mi okozza.
Szedek egy gyógyszert napi egyet a fekélyre és gyakorlatilag azóta napi egy max. kettő de az híg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!