Hányszor kakilsz egy nap?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérek.2010. febr. 19. 20:26
11/58 anonim válasza:
Ha esetleg valakit érdekel, szívesen megosztom veletek, hogy mikor szoktam pisilni, és hányókázni. Azt többször szoktam (mármint pisikélni), meg, hogyha azt vesszük a sárga szín jóval jobban is néz ki:) Nos? xd
12/58 A kérdező kommentje:
Engem érdekel:)Na?:)
2010. febr. 19. 21:13
13/58 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat,az eddigieket köszönöm:)
2010. febr. 19. 21:21
14/58 anonim válasza:
Nos, pisikélni általában sokszor szoktam, kivéve amikor keveset. Legtöbbet akkor tudok, amikor cola-t iszom, mivel a cola sokat segít ebben. Főleg kávéval kombinálva. Az igazi kedvencem az, amikor cékla után pisikélek, mert az olyan szép lilaszinű. Szeretem a lilát, főleg lányokon. Bár ez most nem a pisiről jutott eszembe. Hányókázni általában meleg szobában lehet, sok alkohol után, de az ismerőseim többet tudnának erről mesélni. Bár azt nem szeretem, amikor pisi szag van a mosdóban. Ez főleg a máv wc-re igaz a máv állomásokon. Nos, hogy válaszoljak, szerintem 3-4-től 7-8 alkalomra lehet tenni a napi pisilésszámot, azt azért kell néha. Bár van, hogy csak 1-2szer, de az ritkább.
15/58 anonim válasza:
és kakikálni nem szoktál, csak pisikélni meg hányókázni? :o
16/58 anonim válasza:
21:40-esnek:
20:50-es hozzászólásocskácska
17/58 anonim válasza:
Na és folyósocska szaporácsocska, büdike cififoscsi, rotyikásocskás ribbi-robbanásocska? XDXDXD
18/58 anonim válasza:
Ha valakit érdekel, a fingot eltudom mondani kábé 12 féleképpen, és mindegyikben csak egy fajta magánhangzót használok.
19/58 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várok!
2010. febr. 19. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!