Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt valaki, aki hozzám...

Van itt valaki, aki hozzám hasonlóan ellenzi a könnyű drogok legalizálását?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 21:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszúl láttod a dolgokat kérdező. Amíg egy társadalomban legálisan lehet alkoholt és dohányt kapni semmilyen egészségügyi okra nem lehet hivatkozni.
2015. ápr. 12. 01:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Pedig a tömeggel tartasz, hiszen ez a duma amit nyomatsz a politikailag korrekt nézet, mindenhonnan ez folyik. Ha nem így lenne, nem lenne illegális a zöld.
2015. ápr. 14. 15:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Tömeg is többféle van. A ma élő fiatalok, különösen a kamaszok szerintem 90%-a egyszer kipróbálta a drogot. Ha megáll, nincs nagy probléma. De ki tudja, milyen hatásokat vált ki. Lehet, hogy a rászokást. Ők sem önszántukból lépnek erre az útra, a kortársak nivellálják őket lefelé. Ez a hatvanas évektől indult el Amerikában, jó régen ideért és ma már egyáltalán nem hat sokkolóan.
2015. ápr. 14. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted a fiatalok 90%-a börtönbe való? A törvény szerint igen. Vagy legalábbis elvonóra. Király, dolgozzanak a semmire kellő nyugdíjasok, hogy legyen miből fenntartani a fiatalok őrizetét.

Szerintem egy 50 éven belül el fog terjedni a marihuána legalizálása, mert tény, hogy a fiatalabb generációk körében egyre elterjedtebb. De ma még azért a többség simán lehurrogja a legalizációt, úgyhogy ne aggódj.

2015. ápr. 15. 22:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem értitek a lényeget: nem használnák többen akkor se, ha legalizálnák. Én akkor sem drogoznék, ha nekem fizetnék ki az árát.
2015. ápr. 15. 22:50
 16/25 anonim ***** válasza:
#6 ha soha nem próbáltad miért formálsz véleményt?
2015. ápr. 16. 13:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem próbáltál valamit, még lehet véleményed róla (ami miatt nem próbálod ki).
2015. ápr. 16. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Csak épp minek?
2015. ápr. 16. 16:37
 19/25 anonim ***** válasza:
Ugyanezt kérdezhetném tőled. Minek írogatsz nekem? Semmi értelmes mondanivalód nincs.
2015. ápr. 16. 16:39
 20/25 anonim ***** válasza:

De jót derültem, mennyi birka van itt aki "soha sem fog drogozni mer rossz!!!!" :DD

Remélem nem fogtok idegileg összeroppanni, de most elmondom nektek mi az a drog:

Azokat a vegyületeket nevezik drognak, amelyek hatással vannak a központi idegrendszerre

Igen, ebbe beletartozik a kávé, cigi, alkoholos italok, de még a fekete tea is

99,99% hogy már ti is éltetek valamelyikkel az életetek során, így biztosan abban is egyetértetek hogy megbocsáthatatlan bűnt követtetek el, és megérdemlitek a sorsotokat amiért ilyet mertetek csinálni

Könyörgöm tájékozódjatok már az adott témáról mielőtt baromságokat kezdetek el fosni, sokkal veszélyesebb ez a középkori sötétség az emberek fejében mint akármilyen drog

2015. máj. 15. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!