Van itt valaki, aki hozzám hasonlóan ellenzi a könnyű drogok legalizálását?
Aki akar, az most is hozzájut.
Akik használják, azok tudnak róla, hogy milyen veszélyes, szóval úgy kell nekik, az ilyenek jobb, ha hamar meghalnak és nem szaporodnak. Saját magukon kívül senkinek nem okoznak kárt ezzel.
Fogalmam nem volt melyik kategóriába posztoljam. Talán a politikába kellett volna valóban.
Indoklás: mások egészségének tönkretételéhez, önpusztításához még inkább hozzájárulunk azzal ha legalizáljuk a kábítószereket. Az 1960-as évek Amerikájában marijuana birtoklásáért börtönbe zárták relatíve hosszú időre. Ma a szabad világban már ugyanez nem történhet meg.
Valamelyikőtök említi, hogy a saját egészségét teszi tönkre. Ez nem egészen így van. A faitalok jelentős többsége egyszer az életében hozzájut marijuánához, mivel a társaság által követett szerepminták rabjává válik ő is, viszi magával a tömeg, valahová tartozni akar és nem kirekesztett lenni. Később tovább folytatja, nem áll meg egynél. Ugyanez jelen volt Amerikában a hippi nemzedékben. Ez az egy, amit nem tudok elfogadni bennük. Különben közvetítettek fontos üzeneteket.
Azt sem veszed figyelembe, hogy sajnos a társadalom által kibocsátott negatív impulzusok is közrejátszanak abban, hogy valaki junkievá váljon.
Drogprevencióval foglalkozók véleménye szerint színesebbnek szeretnék látni a világot, és ezek a szerek színezik ki képzeletüket, felhozzák a mélyben lévő félelmeket.
Van aki csak egyszerű kíváncsiságból csinálja és aztán megáll. Szerintem ebből van kevesebb. Én sosem voltam hajlandó a tömeggel tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!