Manapság mennyire könnyű bélférgesnek lenni?
Figyelt kérdés
Teljesen megrögzötté váltam ezen a téren. Szinte folyamatosan kezet mostok minden után amihez hozzáérek, mindent fertőtlenítek. Ajj tisztára megbolondultam.2014. aug. 11. 19:23
1/2 anonim válasza:
Ne izgulj, annyira nem könnyű. Ha nincs kutyád, macskád és nem turkálsz székletmintákban, akkor nem sok esélyed van rá, főleg ha mindig mosol kezet étkezésk előtt, plusz nem rágod az ujjaid, körmöd (onnan szoktak a szájba bekerülni a féregpeték).
Ha otthon egyikőtök se férges, akkor legaláb otthon ne fertőtlenitgess .-), teljesen fölösleges, csak ártasz vele az immunnrendszerednek.
2/2 A kérdező kommentje:
Macska van, de őt is féregtelenítem 3 havonta. Nem tudom, ahol koszt látok ott már fertőzésveszélyt is egyben.
2014. aug. 11. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!