Folyamatos súlyvesztés, mitől lehet?
Tudom, hogy itt senki sem orvos, és tervezek vérvételre is menni, de hátha valaki jártasabb ebben a témában és tud tanácsot adni.
Sokan megrémítenek ismerőseim körében is, hogy esetleg valami komolyabb bajom van.
A háttér, hogy minden kerek legyen:
Igazából mindig is nagyon vékony voltam. Volt egy idő, amikor abbahagytam a dohányzást és igencsak elkezdtem hízni, de ez nem jelentett számomra problémát.
Körübelül egy éve újra elkezdtem dohányozni, emelett életkörülményeim is megváltoztak. Sokat dolgozom, egész nap talpalok. Már szinte nem ülök a tv előtt egyáltalán és nem eszem annyi rágcsálnivalót, mint korábban. (Ez egyfajta pótcselekvés volt a cigizés helyett.)
Emelett egy éven belül négyszer költöztem és véget vetettem egy 7 évig tartó kapcsolatomnak. Ebből a 4 költözés kb. 4-5 hónapon belül történt. Szóval stressz is volt bőven. De ez körübelül október-novemberig lezajlott. Ugyanakkor egyáltalán nem érzem magam boldogtalannak, sőt, ezek egyértelműen örömteli változások voltak.
Gondoltál már arra hogy átlépted a 30-at?
Minden embernél más de a test megszokik valamit!
Pl: Reggel szendvics kávé
Ebéd gyors zsíros kevés étel
Vacsora pizza!
2 év elegendő és ha ezt a koleszterin szintet nem viszed be a szervezetedbe akkor feldolgozza a meglévőt!
Ha leszoksz valamiről más kell helyette te lecserélted az evést cigire tehát fogysz!
Egyél sokszor keveset és javúl!
10kg fogyár 1-2 hónap alatt normális!
Lehet vírus vagy bélféreg is az oka vagy pszichés!
Ha pszichés akkor azt jelenti hogy vagy nincs időd unatkozni Pl: munka vagy új játék, vagy lelki trauma ami endorfint termel és elveszi az éhség érzetet!
Te tudod mi történt veled gondolkodj mi változott miért és milyen lettél tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!