Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak ha gasztroentero...

Mit csináljak ha gasztroenterológiára küldött a háziorvosom abnormális súlyvesztés és a székelési szokások megváltozása miatt?

Figyelt kérdés

Csak annyit mondott hogy időpontot kell kérnem, de mire, hogyan?

Nem kellett még mennem ilyen helyre soha, nem tudom mire számítsak. Mert még UH-ra is el kell menjek és laborba is.

2014. febr. 20. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gastroenterológiára,UH-ra(van ahol a laborba is kel kell kérni az időpont. A labor egyértelmű,vér,vizelet vizsgálat.Hasi Uh-ra éhgyomorra kell menni,illetve ha délutánra kapsz időpontot előtte nem szabad enni 2 órán keresztül.A gastroenterológán számíthatsz arra ,hogy akkor rögtön manuálisan megvizsgálják a fenekedet,de vissza fognak hívni rectoscopiára is. Hány éves vagy?
2014. febr. 20. 13:35
 2/11 A kérdező kommentje:
38 vagyok. Hát, elég ijesztőnek tűnik...
2014. febr. 20. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Az idegeiddel nics baj? Ha nincs, akkor meg kell csináltatni a vizsgálatokat amit kiírnak.
2014. febr. 20. 14:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne ijedezz! El kell végezni őket!!! nagyon fontos,hogy időben kiderüljön az ok.
2014. febr. 20. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:

vastagbél probléma lehet, gyulladáson keresztül a daganatig minden szóba jöhet.

Mind a két tünet meglehetősen aggasztó!

2014. febr. 20. 15:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Gondoltam idegességre, stresszre de nincs semmi ilyesmi.

Épp a legszebb napokat élem életemben és boldog vagyok. Csak ez ne lenne. Nagyon keveset bírok enni, mert utána jönnek a panaszok, rosszullét, görcsös hányinger, iszonyatos rossz közérzet, gyengeség, émelygés stb.. 3 hónap alatt már 10kg-ot fogytam sajnos.

2014. febr. 20. 17:51
 7/11 A kérdező kommentje:

Gyomortükrözés megvolt, 1 polip és felmaródások.

Két hét múlva béltükrözés sajnos. Na nem biztos hogy megyek, szükséges? Mert ez is elég rossz volt, a dokinő az ujjával segítette le a cuccot mert nem bírtam lenyelni az öklendezéstől.

2014. febr. 26. 00:53
 8/11 anonim ***** válasza:
FONTOS! Szerintem rosszabb a gyomortükrözés. Ha azt kibírtad ezt is ki fogod!
2014. febr. 26. 07:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi újság hogy vagy? Érdekelne.
2014. máj. 23. 09:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Időközben colonoscopián voltam, találtak egy kis polipot 25cm-re az anusgyűrűtől. Nem tudom le kellett volna e vetetni, vagy inkább maradjon? 1 éves kontrollt javasoltak. A doktornő vékonybél illetve gyomor-emésztési problémát vetett fel amit életmód váltással javítani lehet. Szövettan 3 hét múlva lesz meg.

Még mindig nem múltak a tüneteim elég rosszul is érzem magam, olyan mint a tejcukor érzékeny embereknél állandóan zuborog, puffadok és görcsöl a hasam és a belem. És főleg evés után, hát nem tudom mi lehet ez.

2014. okt. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!