Abortusz után mennyi ideig. Normális a vérzés, és mikortól abnormális?
Az orvoc nem mondta?
Van hogy hónapokig
Jav. orvos
Miért neked mikor volt?
masodik het vegere el kellene muljon, a barnazas marad inkabb.
Nekem most 4 hete volt a megszakitas, 1 hete elkezdett omleni belolem a friss ver, ugyeleten kozoltek hogy 5 cm-es ciszta..
Ha kezd mulni a verzes,aztan hirtelen megindul nagyobb mennyiseg, esetleg gorcsolsz is,azonnal menj.
egyebkent, attol is fugg mennyi idos terhesseg volt,illetve mennyire sertettek meg.
En megszenvedtem, 11 hetes voltam, masnap ujra kapartak.
De altalaban 2 max 3 het a gyogyulas,persze ha nem terheled magad,es figyelsz arra hogy veletlen se fazz fel.
Elozo voltam.
ha azota tart, akkor ez a vege lehet lassan, nekemis par napig veres barnas volt,aztan szinte el is tunt..
1 het utan jott a friss verzes,ahogy irtam.
Ha marad igy neked, fajdalommentesen akkor neaggodj, elfog mulni, nyilvan a te mehed is meg lett terhelve nem kicsit.
Meg az elhuzodo verzessel legalabb biztos kiurult a mehed.
Akkor menj dokihoz,ha hirtelen nagyobb verzes tor rad, vagy fajdalmak, de egyebkent nekem ra 2 hetre vissza is kellett mennem kontrollra.
Viszont ha nyugtalanit, akkoris elmehetsz, es megnyugtatnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!