Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fogyok? Mit tegyek?

Miért fogyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Normálisan étkezem. Ma például sütit reggeliztem, gyümölcslevest ebédeltem, délután megettem 3 szendvicset, egy tábla csokit és chipset, 1 órája pedig spagettit. Minden nap sokat eszek, mégis napról napra egyre kevesebb kiló vagyok.

2 évvel ezelőtt majdnem 30 kilóval több voltam, mint most. 10 hónap alatt eltűnt rólam. Nem ettem kevesebbet és csak hetente kétszer 1 órát úsztam a hátam miatt. Az igaz, hogy stresszes időszak volt az érettségi miatt, de ez akkor sem ok arra hogy 30 kiló csak úgy eltűnjön. De ráfogtam a stresszre. Utána szerencsére megállt a fogyás és egy éve tartom a súlyomat. Idáig normális testalkatom volt, 161 cm magassághoz 58 kiló. De most újra elkezdtem fogyni. 2 hét alatt eltűnt rólam 4 kiló. Én ezt nem vettem észre, bár anyám mindig mondogatja. De most a régen látott barátok és rokonok is hüledeznek rajtam. Nem értem, hogy miért van ez. Alig sportolok valamit, mert nincs időm.

Miért fogyok? Segítsetek kérlek!

2014. dec. 20. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet h regebbihez képest eszre sem veszed, de kevesebbet eszel?

Vagy nincs olyan, hogy nincs időd, vagy elfelejtesz enni?

Ha ezekre nem a válasz akkor mindenképp orvoshoz fordulnak a helyedben. Jobb egy kivizsgálás, hogy megtudd mi lehet a gond.

De ha semmi legalább megnyugodsz es elkezdesz kicsit tobbet enni, ami nem feltétlen vonatkozik az egészségtelen ételek magadba tomesere, inkabb zsirdusabban/gyakrabban valo étkezésre.

Remelem segítettem es kiderul mi az oka!:)

2014. dec. 20. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos. Ilyen szintű fogyásnál egészségügyi problémák lehetek ...ráadásul rengeteg fajta! Találgatni kár.
2014. dec. 21. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
1. NEM étkezel normálisan.
2014. dec. 21. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!