Ez mi volt? Azt hittem meghalok.
Ejjel felkeltem, hogy szomjas vagyok, egyebkent is idegesitoen sokszor felkelek pisilni es inni. Mire kiertem a konyhaba ereztem, hogy rosszul latok, hanyingerem van es, hogy forog a vilag, nagyon gyengenek ereztem magam,de erom nem volt szolni a paromnak, ugy leizzadtam, mintha maratont futottam volna. Alhas tajekon nagyon eros fajast ereztem. Volt elottem egy banan elkezdtem enni (de nem voltam ehes) ereztem, hogy kezdek jobban lenni, de meg mindig ott volt az az erzes, mintha valaki "megijesztett volna" es egyszerre volt olyan sirogorcs erzesem is vagy nem is tudom, lihegtem stb. Leultem, vartam kicsit, ugy ereztem jobban vagyok. Ma felkeltem eloszor semmit nem ereztem, reggeliztem meg mindig oke volt, elkezdtem tanulni a vizsgakra kb 1 ora mulva ereztem megint azt a hasonlo gyengeseget, amit este, most is erzem ezt csak "kicsiben". Megint ettem, de most nem igazan segit.
Amugy 26 eves vagyok es no. Sokszor gyanakodtak mar cukorra,de elvileg nem vagyok cukros, meg akkor segitett volna ismet, hogy eszem. Terhes nem lehetek es bar nem eszem sokat volt ido, hogy sokkal kevesebbet ettem, szoval talan meg az se,vagy a szervezetem besokalt? Fene tudja. Bar mostanaban pszichesen se vagyok a legjobban,szerintem ez most fizikai tunet volt.
Orvoshoz most nem tudok menni, meg nem is szeretnek ha nem muszaj, honapokig jarkaltam mas valamivel, otthagytam egy csomo penzt elkeseredesemben mar magandokinal is, es a vege ugyanaz lett, amivel elindultunk, szettart karok...
Volt valakinek mar hasonlo? Mire gyanakodnatok?
Koszi, nagyon kedves toled.:)
En is gondoltam erre, de ejjel, amikor epp semmi inger nem er? Nem furcsa ez? Es most megint,de most olyan "tompan" erzem ugyanezt,nem olyan intenzitasu,de erzem,hogy gyenge vagyok es mintha valami "folytogatna".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!