Fiú vagyok és leepiláltam az arcomat, azt hittem meghalok, na de most be van gyulladva és lüktet az egész, mit csináljak?
pl neogranormon jó rá?
baromi sűrű és erős volt a szőröm a legjobb\újabb borotva is széttépte a bőröm 4-5 használat után... ezután is ilyen szőr fog visszanőni?
te tudod hogy nem vagy normális? arcot nem szoktak epilálni max nők a kis pihéket ilyen mini epilálóval de a fiúknak egy keményebb szőrzete, az baromira kegyetlen kínzás.
AZ a baj az epilálással hogy sokszor csak eltépi a szőrt és az visszanő hamarabb , ha sokszor cisnálod akkor valószínű hogy ki fog kopni egy idő után és nem nő vissza újra
gyulladáscsökkentők: neogranormon vékonyan, aloe vera gél, körömvirág vagy kamillavirág főzete, sanatopic, uborka..
Egy epilálástól nem fog gyengülni a szőröd, ahhoz évekig rendszeresen kéne, de azt felejtsd el...
Nekem epilálás után a legjobb, ha békén hagyom a bőröm, nem kenek rá semmit, lemosom tiszta hideg vízzel és pihentetem.
gyökerestől tépte ki a legtöbbet.. megnéztem
tudom h nem vagyok normális de már nagyon elegem a borotvából.. minden nap megszenvedni vele
ráadásul azt se szeretem h utána fekete pöttyökkel van tele az pofám...
... a hibákért bocsi
na de nem lehet a kinövő szőr már könnyebben kijön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!