Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiú vagyok és leepiláltam az...

Fiú vagyok és leepiláltam az arcomat, azt hittem meghalok, na de most be van gyulladva és lüktet az egész, mit csináljak?

Figyelt kérdés
ja és mennyi ideig nem nő vissza ??
2012. szept. 3. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kenj rá vmilyen bőrnyugtató krémet és mivel elsőnek szőrtelenítetted így sztem min 1-2 hét amíg elkezd visszanőni
2012. szept. 3. 19:36
 2/12 A kérdező kommentje:

pl neogranormon jó rá?

baromi sűrű és erős volt a szőröm a legjobb\újabb borotva is széttépte a bőröm 4-5 használat után... ezután is ilyen szőr fog visszanőni?

2012. szept. 3. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

te tudod hogy nem vagy normális? arcot nem szoktak epilálni max nők a kis pihéket ilyen mini epilálóval de a fiúknak egy keményebb szőrzete, az baromira kegyetlen kínzás.

AZ a baj az epilálással hogy sokszor csak eltépi a szőrt és az visszanő hamarabb , ha sokszor cisnálod akkor valószínű hogy ki fog kopni egy idő után és nem nő vissza újra

gyulladáscsökkentők: neogranormon vékonyan, aloe vera gél, körömvirág vagy kamillavirág főzete, sanatopic, uborka..

2012. szept. 3. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy epilálástól nem fog gyengülni a szőröd, ahhoz évekig rendszeresen kéne, de azt felejtsd el...

Nekem epilálás után a legjobb, ha békén hagyom a bőröm, nem kenek rá semmit, lemosom tiszta hideg vízzel és pihentetem.

2012. szept. 3. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
ha kitépte gyökerestül akkor gyengébb szőr fog kinőni
2012. szept. 3. 19:49
 6/12 A kérdező kommentje:

gyökerestől tépte ki a legtöbbet.. megnéztem

tudom h nem vagyok normális de már nagyon elegem a borotvából.. minden nap megszenvedni vele

ráadásul azt se szeretem h utána fekete pöttyökkel van tele az pofám...

2012. szept. 3. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Állj át szakállvágóra.
2012. szept. 3. 19:53
 8/12 A kérdező kommentje:

... a hibákért bocsi

na de nem lehet a kinövő szőr már könnyebben kijön?

2012. szept. 3. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Én az epilátornál azt nem szeretem, hogy begyulladnak a szőrtüszők vagy a bőr alá nő a szőr.. Reméljük nálad nem fognak:)
2012. szept. 3. 21:17
 10/12 A kérdező kommentje:
hát azt én is remélem :D
2012. szept. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!