Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A súlyemelés megterheli a...

A súlyemelés megterheli a szívemet?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, idáig nem foglalkoztam semmilyen sporttal, kb. egy hónapja kezdtem el a súlyemelést. 2 hét után vettem észre, hogy sokszor nagyon szapora a szívverésem, méghozzá nem csak edzés közben, nem is csak közvetlen utána, hanem van, hogy olyan napokon is, amikor nem is voltam edzeni. Egy keményebb italozóa este után pedig szinte egész nap hevesen vert a szívem. Hagyjak fel az egésszel? Vagy birnék valahogy javítani a helyzetemen?

2015. márc. 1. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Könnyen el tudom képzelni, hogy a csigolyák ludasak ebben, főleg a nyaki részük.
2015. márc. 1. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
csigolya gond
2015. márc. 1. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Soha semmit nem sportoltál, és ez most sincs másképp, a súlyemelés nem sport, gondolom nem 100 kilókat emelsz a fejed fölé. Nem terheli meg annyira a szívedet, inkább a gyenge vázadat.
2015. márc. 1. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!