Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért szúrt a szívem? Túlhajsz...

Miért szúrt a szívem? Túlhajszolhattam a szervezetem?

Figyelt kérdés
Konditeremből nemrég értem haza, pihenés nélkül edzek, felváltva csinálom a gyakorlatokat. Amikor az edzés végén a felülésekhez értem, a második sorozatnál beszúrt a szívem környékén és utána hirtelen szédülés fogott el, le kellett ülnöm, nem bírtam lehajolni, percekig rosszul voltam és ha mély levegőt vettem, nagyon szúrt a szívem és még a súlyokat sem bírtam levenni a rúdról. Túlhajszolhattam magam? Ugyanakkora súlyokkal csináltam a gyakorlatokat mint korábban.

2014. jan. 9. 15:13
 1/1 anonim ***** válasza:
fordulj orvoshoz mindenképpen, mert mi nem tudunk interneten keresztül megbízható diagnózist felállítani. pánikba se kell esni, mert sok embernél (főleg edzés közben, után) csak a szív felett elhelyezkedő izmok ránganak, szúrnak ilyenkor és úgy érzed mintha a szíved lenne, DE ISMÉTLEM, FORDULJ ORVOSHOZ!
2014. jan. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!