Hogyan értessem meg a családommal hogy nem bírja a bőröm a vizet és hasonlókat? Amikor vizzel érintkezik akkor viszket ég a bőröm és ki is pirosodik és ritkán pici hólyagok lesznek rajta. Ezt ők nem értik meg, valamilyen pszichés dolognak hiszik.
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 18:33
12/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kamu, mert egyik ismerősömnek is van ilyen betegsége, de ő is kipróbált már mindenféle kenőcsöt, testápolót meg hasonlót , de nem nagyon működnek, bár most talált valamit amitől egy kicsit enyhül a viszketés(mielőtt valaki mondaná/kérdezné ..igen, rendszeresen fürdik(
13/15 anonim válasza:
"akik tudják mitől van azok nem beszélhetnek és én se... Amitől van az nem nyilvános mert elég súlyos dolog! Annyira hogy cenzúrázták a facebookon amikor ki írtam nyilvánosan..."
Oké, de itt nem fogják cenzúrázni, szóval mi is ez a titokzatos kór?
14/15 anonim válasza:
Valószínűleg van róla neten egy cikk, vagy valami, ha létezik a betegséged. De így nem tűnsz valami hitelesnek, habár nem tudom.. Ha leírod, akkor majd kiderül.
15/15 anonim válasza:
Végülis lehet de kissé KAMU szag van.Nem mellesleg én ismerősöm a napfényre allergiás, pontosabban az UV fényre.Kipattog tőle a bőre(nem mellesleg egész véletlen kocka a srác xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!