13/l már nem bírom tovább a családommal mit tegyek?
Már vagy 9 éves korom óta ez van... ez idő alatt sikerült megutálnom a családomat....
anyám mindig kiabál megpofoz agresszív egyszer sem lehet vele nyugodtam beszélni a vitatkozások vége is mindig a pofon lesz még akkor is ha nekem van iazam, sok ilyen dogot tudnék mondani de most egy példát mondok: ott ültem az asztalnál ő meg szedte le a tányérokat az ehyik leesett és eltört, persze én voltam a hibás ez miatt is ha nem mentem volna el lehet meg is pofozott volna.....
apåm sokszor ideges szintén agresszív (annyi különbségel, hogy ő nem mindig ver meg) mindenért kiakad, kritizál egy jó szava sincs az emberhez
tesóm 17 éves létére nagyon gyerekes idegesítő emellett sokszor le k*rváz ai miatt felkapom a vízet és vissza szólok neki amiért ő jön és megver (rugdos, rám tapos, megpofoz) mintha ő bármit megtehetne......
Beszélj még egyszer a nagyszüleiddel.
Ha ők sem segítenek, akkor kérj segítséget a gyámügyesektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!