Miért nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Vasárnap megbetegedtem, így hétfőn elmentem orvoshoz, kaptam igazolást stb. Este nem aludtam semmit, mert amint lecsuktam a szemem elkezdtem köhögni, ezért inkább fennmarad egész éjjel. Mivel én soha nem alszok sokat ez fel sem tűnt, nem voltam fáradt. (nem ittam semmi koffeines dolgot) Kedden (tegnap) megint nem tudtam aludni, így hajnalig megint elfoglaltam magam, 1 körül sikerült elaludnom, de 3-kor már fel is keltem. Utána még pár órával később egy picit fáradt voltam, de utána megint visszajött az energiám.
Mi segítene elaludni?
Lónyugtatón és altatón kívül. (Az altatót régen próbáltam, de alig hogy lenyeltem már jött is vissza.)
2015. febr. 11. 20:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!