Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egész nap tudnék aludni de miért?

Egész nap tudnék aludni de miért?

Figyelt kérdés

Vitamint eszek rendesen, a mozgás megvan a suli miatt, vashiányos vagyok meg elvileg magnézium hiányos és sűrűbb a vérem a kelleténél. Utóbbit próbálom kezelni, napi 2-3 litert megiszok, vashiányra a májjal próbálkozok, évek óta minden hétvégén májat eszek akár levesben akár pörköltben.

De manapság egyre többet alszom. vasárnap 6kor feküdtem le aludni hétfőn reggel fél 7kor keltem, 3kor végeztem suliba, negyed négykor már az ágyban voltam és aludtam, csak zuhanyozni keltem fel és ma reggel háromnegyed 7kor csak úgy tudtam felkelni hogy wc-re kellett mennem. de hisztiztem h én még fáradt vagyok aludni akarok. és első 2 órát átaludtam most csak azért keltem fel, mert a tanár azt mondta ha nem dolgozok akkor 1est kapok. de 12:40kor végzek és 1kor már megyek is aludni mert nem bírom. szétásítom a napot. és barátnőim sem tudnak mit kezdeni velem, ott nevetgélnek mellettem én meg észre se veszem. hozzám szólnak, de nem reagálok egyszerűen nem hallom. Ott löködnek h: hahó hahó én meg csak: heh szóltatok?. párommal szombat délután találkozunk, és kimegyünk hozzájuk (10km odébbra) 1 órát még tudok rá figyelni, de utána már csak vagyok. és nem tud velem mit kezdeni. barátnőm szerint annyira kikapcsolok újabban hogy ha az utcán megtámadnának és megerőszakolnának nem hogy észre se venném, de nyugodtan átaludnám az aktust. már elég bosszantó. főleg hogy májusban vizsgázok, és félek elalszok mire sorra jutok, vagy a 150perces vizsgarészt átalszom. Energia italt nem iszom. Napi 1 kávét dobok be reggel, az is tejeskávé. Ötlet?

2015. febr. 3. 12:03
 1/2 anonim válasza:
Véleményem szerint ilyen aluszékonyságnak lehet oka vashiány. Írta, hogy májat eszik, de lehetséges, hogy gyógyszeres vaspótlásra lenne szükség. Egy laborvizsgálat biztosan segítene, hogy egy orvos tisztábban lásson. Mivel a magasabb vastartalmú készítmények egyébként is vénykötelesek, szerintem érdemes lenne orvoshoz fordulni.
2015. febr. 3. 14:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Legutóbbi vérképem jó eredményt mutatott így orvosom szerint idegi kimerültségem van
2015. febr. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!