Mennyire normális az ha legszívesebben egész nap csak aludni tudnék?
Figyelt kérdés
Már nem járok suliba,jelenleg munkanélküli vagyok.. Mikor suliba jártam 2 évvel ezelőtt szinte minden órát ami lehetséges volt végig aludtam pedig mindig időbe feküdtem le aludni. Most azóta az a helyzet hogy párom hatra megy dolgozni,ötkor kelünk,együtt megyünk a munkahelyére,én onnan meg haza megyek és reggel nyolctól kb délig alszok. De délutánra illetve estére ugyanúgy álmos leszek és aludni tudnék,bár nem teszem,csak éjjel. Nem csinálok semmi fárasztót ezért nem is értem. 21/N2013. júl. 1. 14:07
1/1 poiu válasza:
Ha a súlyod nem változott, akkor ez lehet vérszegénység. Egy vérképből megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!