Depresszió? segítség! mit csináljak?
szóval 3hónapja elösször elkezdtem vagdosni magam, elosszor a kezemen utanna a labamat a vallamat, a hasamat. Tudom h nem megoldàs!!! próbàltam több megoldàst keresni arra h levezessem a feszültsègemet, de valahogy azok sosem mentek :/
Nem akarom magam tobbe vagdosni!
depressziós vagyok?
min vàltoztassak?
ès hogy vàltoztassak?
Lehet, hogy az akaratlan önpusztításod mögött régi, feldolgozatlan lelki sérülések húzódnak meg. Ha ez így van, akkor meg kell találnod, mi ez - és elengedni. Erre a meditációt és a jógát ajánlom, ezeknek nincs káros mellékhatásuk. Fontos az is, hogy ne tarts magadban rossz érzéseket, ezeket rögtön beszéld ki egy olyan embernek, akiben megbízol.
Az is sokat segít, ha naplót vezetsz és kiírod magadból a gondjaidat. Utólag visszaolvasva a sorainkat gyakran könnyen megtaláljuk a megoldást a problémákra.
Viszont ha tizenéves korban jársz, akkor ez valamennyire -sajnos- természetes. Ebben a korban mindannyian nehezen éljük meg a váltást - a jó hír az, hogy ahogy ez az időszak jött, úgy el is fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!