Azt hiszem depressziós vagyok. Mit tegyek, hogyan lábaljak ki belőle?
Egyetemista lettem, de semmi sem olyan, mint reméltem... Se a tananyag, se a csoporttársak, se az albérlet... Most nagyban készülök a vizsgákra, de mintha semmi sem maradna meg a fejemben, pedig napi 7-8 órát intenzíven tanulok. Az utóbbi fél évben egyetlen örömömet a sportban leltem, egy hónapja nagyon fáj a derekam és már ezt sem tudom csinálni. Ez vezette le a feszültséget, ez kapcsolt ki, nagyon hiányzik, úgy érzem, az utolsó örömforrásomat is megvonta tőlem az élet. Sajnos többet is ettem az elmúlt időben, mivel nem mozgom le, híztam, rettenetesen érzem magam a bőrömben. A tanulás és a másik városba költözés miatt ritkán találkozom a barátaimmal, már ha még annak nevezhetem őket. Nagyon magányosnak érzem magam, a párom nem ért meg, nem érzi át a helyzetemet. Erre még jött egy kiadós láz-torokgyulladás-nátha tegnapelőtt. Nyakamon a vizsgaidőszak.
Szégyenlem magam, mert tudom, hogy boldognak kellene lennem, szerető családom van és biztosítani tudják nekem, hogy tanuljak, de mégsem vagyok az. Pityergek egész nap, igyekszem, hogy ne vegyék észre.
Nem akartam ennyit írni. Aki esetleg végigkínlódta, mit tegyek? Hogyan kapjam össze magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!