Iskola miatt lehetek depressziós?
Figyelt kérdés
Mivel idén felvételizek minden percem be van osztva. Egy ideje már nem érdekel az egész,ha itthon szóba jön dühös leszek és rám jön a sírhatnék. Sőt már egyre többet sírok majdnem minden nap mert nem tudom azt csinálni amit szeretek mert nincs rá időm. Van külön angolom,matekom, előkészítők stb... Mit tegyek?2014. nov. 25. 22:28
1/6 anonim válasza:
Nem kell rá sokat tanulni, sőt nem is nagyon lehet, a felvételire a saját tudásoddal mész amit 8 év alatt szedtél össze, nem kell depressziósnak lenni, én is 1 éve estem át a felvételin, én is dühös voltam, meg semmi kedvem se volt, de ha a jegyeid jók, akkor adjon motivációt az, ha pedig nem annyira jók, akkor én adjak neked motivációt, azzal, hogy én 3-as tanuló voltam de csak a lustaságom miatt, a felvételit pedig megírtam azt hiszem 66 pontra, ami nem rossz, sőt egyik legjobb lett az osztályomban, persze, aki 70 felett ír az már egy stréber :) No para. :D ...és hozzáfűzöm nem egy szakmunkás, szakközép iskola volt ahová jelentkeztem, hanem egy elég erős gimnázium és felvettek, neked is menni fog! :D Sok sikert 15/F
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. nov. 26. 17:24
3/6 anonim válasza:
igen, lehetsz a suli miatt en is tavaly folveteliztem es szimten sirtam es duhos voltam (bar nem jartam elokeszitokre, mert tudtam, hogy menni fog magyar 94%, maek 82%) de annyit mondogattam hogg bestersszeltem
bar az idei evem nehezebb, napi 6 orat tanulok, tobszor kiborulok, sokan mondjak, h megeri, szentem nem eri meg hogy okos legyek, de kozben egy idegroncs, de a szuleim igy latjak jonak, hogy kemeny gimibe jarjak, hat nem tok mit tenni, csak azt tom mondani, tarts ki! minden rendben lesz!
am ez a sirasos depi inkabb csak lanyokra jellemzo (15/L)
4/6 anonim válasza:
Iskola miatt ne légy depressziós. Gondolj csak bele ha felnöt leszel és nemtalálsz munkehelyet vagy ha lesz is és nembirod elviselni az ottani körülményeket akkor mi van ? Hány éves vagy ? Ha ugygondolod nemszeretnél tanulni csak betanitott munkákra takaritásra, baromfifeldolgozoi állásra ilyesmikre számithatsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Szeretnék gimibe járni, csak az lenne már jó ha a felvételire való hajtás abbamaradna
2014. nov. 27. 06:56
6/6 anonim válasza:
Nem az iskola miatt vagy depressziós. Egyszerűen kamasz korban vagy, majd kinövöd és tán az eszed is megjön. Tanulj, az a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!