Ettől mi bajom lehet? ("mesterséges" ájulás, bővebben lent. )
Figyelt kérdés
1:Guggolj le
2:Lihegj erőteljesen 20x 30x
3:Vegyél mély levegőt
4:Tartsd bent
5:Állj fel
6:A mögötted lévő ember karoljon át hátulról úgy hogy a mellkasodat szorítsa
2010. febr. 8. 21:36
11/15 anonim válasza:
ezt jól megmondtam.... ugyértem télleg megcsinálja és nemcsak rajoskodásból eljátsza!
12/15 anonim válasza:
Ilyet mi is csináltunk haverokkal, volt, hogy azt hittük, csak az agyát játsza, elengedtük, puff megfejelte a padot, aztán elterült a földön. 10 másodperc múlva felébredt, semmi baja nem volt. De hosszútávon lehet nem tesz jót...
13/15 anonim válasza:
Én is ezerszer kiprobáltam ,de abba hagytam ,mert majdnem lebénult a karom vagy a kezem. Aki ilyeneket csinál az hagyja abba ,mert kóma is lehet belöle.
14/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, én is csinálom néha, és tök jó érzés, sose lett még semmi bajom tőle...
15/15 anonim válasza:
40 mély lihegés.
Orr befogással megpróbálni kifújni. Az oxigéndús vér felmegy az agyba.
HATÀSA: szédülés, zavaros látás, csukott szemmel bordó,fekete,sötétkék villogó fények, és formák.
Hogyha szaladsz közben, és lóbálod a kezed, nagyokat ugraszz futás közben, olyan mintha repülnél.
ELLENJAVALLAT: A külvilág számára idegesítő lesz a viselkedésed. Önfegyelem elvesztése. Zsibbadó száj, állkapocs. Könnyező szemek (az erőlködéstől).
Estleges ájulás, mósosult tudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!