Mit jelenthet később, ha az ember úgy született, hogy a köldökzsinórja a nyakára tekeredett és mesterséges szülést végeztek rajta?
Lehetséges-e későbbi lelki vagy más probléma emiatt?
Építő vagy filozófiai jellegű válaszokat keresek, köszönöm előre is!!!
Én szerintem valamit jelenthet, szóval valami jel esetleg az életútunkra vagy bármi segítség ez szeretném kideríteni.
Aki ismeri a köldökcsakra túl illetve alulműködési funkciót annak lehet talán sejtelme róla, én még jelenleg csak a sötétben tapogatózok.
Akkor valószínű hogy én reagálom túl és természetes?
Bár nekem mesterséges születésem volt, ha nem vágták volna el akkor belehaltam volna.
"Akkor valószínű hogy én reagálom túl és természetes?
Bár nekem mesterséges születésem volt, ha nem vágták volna el akkor belehaltam volna."
IGen, te reagálod túl, a legtöbben nem is tudják, hogy ilyen volt velük.
A "mesterséges" szülés gondolom, a császármetszés akar lenni, és ez is igen gyakori, egyáltalán nem szokatlan. MINDEN gyereknek elvágják a köldökzsinórt, de olxan nincs, hogy a gyerek nyakánál, mert az tényleg okozhatna veszélyt ránézve.
Mellékesen régebben - meg ma is több helyen - ILLIK ilyen dramatikus magyaráztot adni (ha nem vágták volna el akkor belehaltam volna) a császármetszésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!