Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon bátor vagy nagyon...

Nagyon bátor vagy nagyon gyáva vagyok ha rákosként visszautasítok minden kezelést és egyáltalán semmi félelmem nincs a haláltól?

Figyelt kérdés

Orvos megmondta: rákos vagyok (mirigy), ha kemo + gyógyszer, akkor X esélyem van a túlélésre, ha kezeletlenül hagyom akkor 2 hónap tán 3 és game over.

Én meg megköszöntem hazamentem és részemről ennyi.

Eljárok dolgozni amíg bírok élem a szokott mindennapokat és ennyi.

Nem félek a haláltól nem is érdekel, ha 2 hónap akkor 2 hónap.

Családom nincs, barátaim nincsenek, le se szar senki, különösebben engem se érdekel az egész.

Ez – mármint a kezelés visszautasítása – voltaképp öngyilkosság.

Nem mintha a kezelés megkapása bármire is garancia lenne.

Bátor vagyok vagy gyáva?

2015. jan. 18. 18:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Sem bátor, sem gyáva nem vagy, hanem megelégelted az életet! De ennek semmi értelme, szerintem próbáld meg a kemot!
2015. jan. 18. 18:20
 2/21 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. jan. 18. 18:22
 3/21 anonim ***** válasza:
Azért legalább megpróbálhatnád a kezelést gyógyszerrel
2015. jan. 18. 18:23
 4/21 A kérdező kommentje:

Gyógyszernek önmagában semmi értelme.

Az csak kiegészítő.

Hány éves vagyok: 28.

2015. jan. 18. 18:26
 5/21 anonim ***** válasza:
35%

A kemoterápia gyengíti az immunrendszert, csak nyerhetsz azzal, hogy visszautasítottad.

Nézzük, mik a leggyakoribb hazugságok,

amikkel etetnek bennünket:

1.

hazugság: A kemoterápia kötelező kezelés

Az igazság: az onkológusok 90 százaléka

visszautasítaná a kemoterápiás kezelést, ha

nekik maguknak lenne rákjuk.

Miért? Mert tudják, hogy egyáltalán nem

hatékony, és hogy nagyon mérgező.

Egyértelműen kimutatták, hogy a páciensek

98%-ánál hatástalan. És amikor a

kemoterápiával kezelt betegek túlélési esélyeit a

nem kezeltekkel mérték össze, a nem kezelt

emberek jóval magasabb arányban gyógyultak

meg, vagy tovább éltek, mint a kezeltek. A

kemoterápia teljesen tönkreteszi az

immunrendszert, aminek éppen erősítésre,

segítségre lenne szüksége, hogy legyőzze a

betegséget. Aki a kemó után képes

meggyógyulni, az nem amiatt, hanem annak

ellenére gyógyul meg.

2. hazugság: Minden 40 év feletti nőnek

rendszeresen kéne mammográfiás vizsgálatra

járnia

Az igazság: a mammográfia sokkal többet árt,

mint használ. Minden egyes nőre, akinek segít,

tíz nő jut, akinek ront az állapotán. Az évi 4

milliárd dolláros mammográfia-ipar arra

biztatja a nőket, hogy röntgen besugárzással

óvják az egészségüket.

2015. jan. 18. 18:27
 6/21 anonim ***** válasza:
65%
A mammográfiás részt nem akartam bemásolni bocsi
2015. jan. 18. 18:29
 7/21 A kérdező kommentje:

Ez mellékvágány, mert én a kemót nem orvosi megfontolásból utasítottam vissza. Bármilyen más kezelést is visszautasítottam volna.

Azért utasítottam vissza mert lesz*om az egészet ahogy van. Úgy vagyok vele vagy helyrejön magától (nem fog) vagy annyi.

Értelmetlen elvinni a szálat abba az irányba, hogy a kemo ilyen meg olyan. Tök8 milyen. Más kezelésbe se mennék bele. Sőt az egész olyan hidegen hagy mintha egy vadidegenről lenne szó nem is rólam.

2015. jan. 18. 18:32
 8/21 anonim ***** válasza:
51%

Kemóval csak sza.rabb lenne, alternatív kezelésekkel próbálkozhatnál - de végülis igazad van abban, hogy értelmetlen az élet, miért nyújtanád el.

Én büszke vagyok rád, végre valaki mély dolgokat is hasonlóan gondol mint én.

Ráadásul a haláltól való félelem baromság, csak tanult dolog. Az élettől lehet félni, a fájdalomtól, szenvedéstől lehet félni. A haláltól csak elhitetik az emberekkel, hogy félni kell, és ennél a félelemnél fogva irányítják őket. Ennyi.

Szerintem te egy jó ember vagy egy sz.ar, embertelen világban. Nem gyáva, azt nem tudom bátor-e, de én tisztellek azért, ahogy ezt a helyzetet kezeled!

2015. jan. 18. 18:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
A FELVÁLLALT belesz.arást is tisztelem.
2015. jan. 18. 18:36
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

Eloszor is fogd a kiba..leleteidet (mindet) es irany egy masik onkologus orvos!

milyen mirigyrakod van??

[link]

2. olvass a netenrengeteget! a leleteiden szereplo diagnozis reszt usd be a gugliba.

3. se bator se gyava nem vagy csak egy hulye makacs ember!

ne hidd, hogy majd bejarsz dolgozni es minden igy lesz majd a 2. honap 29. napjan osszerogysz es meghalsz! A rakos betegsegek nem errol hiresek...

a vegen fajdalmak kozott rogsz fetrengeni es orvosi kezelesert konyorogsz stb. persze ha elotte megprbalnal mindent, hogy megmenekulj es meggyogyulj csak nem megy akkor utana valaszthatod meg mindig ezt (egy ismerosom ezt csinalta...:-(, de o elotte megprobalt mindent!!!)

4. Ha senkid nincs es gyetlen orvos velemenyere vagy csak kivancsi es neki mindent elhiszel akkor miert nem jelentkezel kiserleti alanynak?

olyannak aki tekintettel a menthetetlensegere felajanlja, hogy rajta meg kiserleti stadiumban levo kemoterapias keszitmenyt/gyigyszert/egyeb terapiat lehet kiprobalni. Akkor legalabb masokert aldozhatod fol magad es az utanad felfedezett rakos betegeknek mar olyan szert adhatnak, ami a kiserletekben is bizonyitott vagy eppen olyanokat fogsz megmenteni kevesse sikerult kemos szerektol akik nelkuled esetleg emiatt szivnanak.

Egyebkent teljesen normalis pszichoogiai reakciot adtal, hiszen ez a tagadas...azaz nincs neked semmi bajod, ta majd bejarsz dolgozni aztan majd lesz valahogy. De NEM!!! ha az orvosod jo es jol tippelte a ket honapot, akkor kapd ossze magad es ne tagadd sokaig a betegseged, hanem kuzd ellene, legalabb probald legyozni!

a link szerint ha te a mirigyrak alatt ezeket ertetted akkor azert nem olyan rosszak az eselyeid. (van mirigyrakos ismerosom akinel mar jo 20 eve diagnosztizaltak a betegseget es a kezeleseknek hala koszoni gyogyult es jol van...van rokonom akinel tinedzserkoraban diagnosztizaltak nagyon rosszindulatu daganatot...es vegigcsinalta es el es azota mar 7 ev eltelt es egyenlore rendben van.

Szoval tessek osszekapni magad, megemeszteni a rossz hirt es lepni!

mindenki kap feladatot az elettol te lehet ezt kaptad, ne akard kikerulni még akar jól is elsülhet!

2015. jan. 18. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!