A "false awakening" ellen lehet tenni valamit?
Egyre gyakrabban fordul elő velem, hogy álmodom valamiről, aztán azt hiszem, hogy felébredtem, de mégsem.. egy új álom veszi kezdetét, ami nagyon realisztikus, mindig csak egy apró részlet tér el.
Ma reggel pl az volt, hogy "felébredtem" mert szomjas voltam. Kimásztam az ágyból, lesétáltam a konyhába vízért. Amikor a konyhába értem, elkezdett fájni a mellkasom, mintha egy elefánt ráült volna (szerintem szívrohamom volt az álmomban.. :D). A földön fetrengtem a fájdalomtól, azt hittem, hogy meghalok.. aztán észrevettem, hogy más a fal színe... és véget ért az álom, felébredtem, majdnem elkezdtem sírni, mert hirtelen nem tudtam, hogy mi a szar van...
20 éves srác vagyok, nem drogozok vagy ilyesmi..
Mit lehet tenni ez ellen? Valami gyógyszer, táplálékkiegészítő, növényi kivonat segíthet? Vagy van valami trükk, amivel ezt el lehet kerülni?
hm sajnos ez egy olyan mellékhatás, ami amiatt alakul ki.
hogy hogy kell rajta segíteni, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!