Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok reggelente...

Miért nem tudok reggelente felkelni az ágyból?

Figyelt kérdés
egyszerűen annyira visszahúz, annyira fáj mindenen, hogy nem megy. hiába húzom fel az ébresztőt, miután kinyomom 2 percen belül vissza alszok. Nagyon zavar, mert lenne dolgom, és mindig potyának érzem a napom ha elalszok reggel
2015. jan. 4. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennek nagyon egyszerű ellenszere van: (Egyébként simán csak lusta vagy és motiválatlan, nincs más kiváltó oka, maximum a depresszió)

Ne az ágy mellé rakd az ébresztőt, azt bármikor ki lehet nyomni, még az ágyban fekve is. Én elrakom a szoba legtávolabbi pontjára, így muszáj kikelnem az ágyból és elcsörtetnem odáig. Sokkal kevesebb az esélye, hogy az után is visszafekszel. Próbáld ki.

2015. jan. 4. 08:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta, ezt cáfolom. Sportolok, és vizsgaidőszak lévén szinte egész nap tanulok. Azért nem tudok felkelni, mert fáj mindenem reggelente. Lehet sz*r az ágy.
2015. jan. 4. 09:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kipróbáltam pár napja, viszont visszafeküdtem még egy kicsit, de legalább nem aludtam el. Csak feküdtem még pár percet
2015. jan. 4. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rossz az ágy . Próbálj másikat. De amúgy lusta vagy .
2015. jan. 4. 09:42
 5/8 A kérdező kommentje:
igazatok van, lusta vagyok mint a szar :(
2015. jan. 8. 10:59
 6/8 Vadkorte81 ***** válasza:
Ha szar lenne az agy akkor max azert nem tudnal kikelni mert beallt a hatad...ahogy irtad az elozoben....de legalabb mar felismerted a problemad,szoval ideje tenned ellene....
2015. jan. 8. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy az ágy tényleg szar, nagyon régi, középen bevan törve, egyik lába is letört félig, de ez más tészta, tényleg a lustaság és a motiválatlanság az ok.
2015. jan. 11. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam messzire rakni az ébresztőt, annyit értem el vele, hogy befogtam a fülem és aludtam tovább...
2021. okt. 29. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!