Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy végre minden...

Mit tegyek, hogy végre minden jó legyen?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok..és sajnos depressziós is,amitől már kikészülök,nem bírok már nyugodtan még élni sem.. Nincsenek igaz barátaim,mert ott hagytak engem a ,,menőbb bandáért,, és még....az a fiú is ,akivel én...szoval még ő sem veszi észre mennyire fáj,hogy látom ,hogy az idétlen játékai neki fontosabbak,mint én és mikor beszélek is hozzá nem figyel,ha írok csak óránként válaszol pedig fent van skype-on..azt hiszem szeretet és törődés hiányom van..a szüleimtől sem kapom meg a megfelelő törődést,túl sokat dolgoznak,de ha itthon is vannak álandóan a feszültség van,ami nekem még rosszabb. Az öcsém is folyton kiabál és csúnyán beszél velem. Sírni már nem tudok..már úgy is érzem,hogy kőszívem van. Erős vagyok,de már arra a szintre jutottam,hogy nem akarok élni. Itthon is és a suliban is egyedül vagyok egésznap..

Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

2014. dec. 12. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Kösd fel magad!
2014. dec. 12. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Kössz .. -.-
2014. dec. 12. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
A családodat nem tudod megválogatni, de a barátaidat igen! Kerüld azokat az embereket, akik semmibe sem vesznek és keress olyan barátokat, akik értékelnek, képesek figyelmesek lenni veled...
2014. dec. 12. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy, de ne add fel! Ha 13 éves vagy, akkor 7. vagy 8. osztályos, igaz? Hamarosan új iskolába kerülsz, ahol minden más lehet. Igaz, az még odébb van, de semmi nem tart örökké, még ezek a nehéz helyzetek sem.

Ha szeretnél beszélni a problémádról, hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes hívószámon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról (fülkéből is). Próbáld meg, segíthet!

2014. dec. 13. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 3. Válaszoló! Az még eszembe se jutott,hogy hamarosan új suli,de most,hogy mondtad,nem adom fel. Igazad van és akkor majd szerezhetek új barátokat.:) addig kivárom a soromat.
2014. dec. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!