Panka1981 kérdése:
Szenved valaki a visszatérő "felfázástól"ami mindig szex után jön ki? Mit tegyek, hogy végre ne legyen ez a bajom?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 09:29
2/5 anonim válasza:
hát, elvileg szex előtt el kell menni pisilni, és utána is egyből és nem árt lezuhanyozni utána egyből! legalábbis mikor nekem ez a visszatérő "felfázás" volt, ezt mondta az orvos!
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez van. Már három nőgyógyásznál voltam és egyik sem tudta megmondani mi bajom. Viszont keresztanyámnak is ugyanez volt a baja és ő is végiglátogatott minden létező nőgyógyászt míg végre valaki rájött, hogy mi az ok. Új kapcsolatában lépett csak fel ez a probléma és kiderült, hogy méretben nem illenek össze a párjával, vagyis szex közben túl nagy nyomás éri a húgyhólyagot emiatt kiválasztódik valamiféle por és az okozza a felfázásszerű tüneteket utána. (na most ezt nem tudtam teljesen értelmesen elmagyarázni de kb. ez volt a lényege). Lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet. De lehet más is. Utána kéne járni. Nekem is, csak utálok nőgyógyászhoz menni.
4/5 anonim válasza:
hólyaghurut - nászutasbetegségnek is hívják :)) mert a gyakori szex is okozhatja
nekem akkor volt folyamatosan, mikor az akkori barátomnak túl vastag volt :/ nekem is folyton visszatért - de mióta méretben hozzám passzoló pasival vagyok, azóta nincs bajom
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem méretben összeillünk,és a párom mérete nem is túl nagy.:) Ja és a vőlegényem, nem szeretném lecserélni, és babát szeretnénk.Rengeteg orvosnál jártam, de senki nem segített csak gyógyszerek tudnak felírni.Szex előtt után mindig pisilek, tisztálkodom rendesen.Esetleg egy jó orvost tudtok ajánlani?
2011. márc. 19. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!