17 éves vagyok ha beveszek egy fél Frontin-t mi fog történni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 16:30
1/6 anonim válasza:
NE vegyél be. Csak akkor ha doki irja föl. nem véletlenül vényköteles gyógyszer, sok a mellékhatása. én ugy tudom, hogy 18 év alattiaknak föl se irják. Rémálmokat, hallucinációt, emlékezetkiesést is okozhat, aki érzékeny rá. Honnan van frontinod egyáltalán? A szüleidé? Ne szórakozz vele, veszélyes lehet.
3/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, de ok nélkül semmiképpen ne vedd be. Függőséget okoz, stb., az összes benzodiazepin mind szemét gyógyszer, Rivotril függő vagyok, úgyhogy nekem elhiheted, iszonyú nehéz leszokni róla, a legjobb lenne, ha egy felet se vennél be, ezek drogok, a gondokat pedig nem oldja meg helyetted egy tabletta.
4/6 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy be akarok venni ? :D én csak kíváncsiságból kérdeztem hogy mi lenne HA hogyan hatna e egy 17 évesre
2014. nov. 30. 17:52
5/6 anonim válasza:
Annyi eszed azért lehetne, hogy 17 évesen már majdnem nagykorú vagy, tehát ugyanúgy fog rád hatni egy gyógyszer, mint bármelyik felnőttre. Csecsemőknél ás kisgyermekeknél nem lehet ugyanazt adni, vagy ugyanúgy adagolni a gyógyszereket.
6/6 anonim válasza:
Elalszol vagy csak fáradt leszel, bágyadt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!