Ha reggel beveszek 3mg xanaxot suli előtt akkor lesz vmi bajom? 3mg az sok?
Figyelt kérdés
léccci normális válaszokat irjatok és ne szoljatok le köszi.2012. szept. 13. 17:51
1/11 anonim válasza:
Annyi lesz hogy észreveszik hogy tompa az agyad és kába vagy, míg suliba jártam volt aki bevett egyet a gyengébből és észrevették rajta
2/11 anonim válasza:
én 0,25-öset szedtem,semmit sem hatott szinte,3mg szerintem sok
3/11 anonim válasza:
3 mg-ot ha beveszel, fél óra múlva elalszol. Én már 1 mg-tól is elalszok, pedig 65 kilós felnőtt nő vagyok.
4/11 A kérdező kommentje:
jaja 0.25mgs gyenge mint a harmat:DD rajtam eddig nem vették észre kb 3 napja ugy megyek h 2mgket veszek be reggelente:D
2012. szept. 13. 18:10
7/11 anonim válasza:
Miért kell úgy kapkodni a nyugtatókat mint a cukrot?
8/11 A kérdező kommentje:
magánügy.
2012. szept. 19. 18:54
9/11 anonim válasza:
Ha ész nélkül zabálod, akkor igen, lesz bajod. Függővé válhatsz, és ha hirtelen elfogy, akkor mit csinálsz?
10/11 anonim válasza:
Ha magánügy, akkor ne kérdezgess itt, mert az is a magánügyed, hogy mi lesz a következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!