Milyen következményei lehetnek, ha fél szem 0.5-ös Rivotril után nem sokkal beveszek egy egész 0.25-ös Frontint?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 03:06
1/5 A kérdező kommentje:
Igazából aludni szeretnék, tehát az lenne a cél.
2013. dec. 10. 03:07
2/5 anonim válasza:
Gyógyszerfüggő vagy? Én olvasgatni szoktam, amikor nem tudok elaludni. Sokat segít az is, amikor az általam tanult idegen nyelven nézek sorozatokat, egyszerűen "elfárad" az agyam és belealszok a filmbe. Ne drogokkal érd el, amit szeretnél, menni fog az természetes úton is.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg bealszol tőle,de egy idő után már ez sem lesz elég. Így lehet szépen.szinte észrevétlenül rászokni a gyógyszerekre. Tedd azt,amit az első válaszoló írt. De utána tudsz nézni még olyan praktikáknak,amik segítik az alvást. PLd. itt találsz egy csomó dolgot erről.
4/5 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm a segítségeket. Végül is aludtam valamennyit. Tudom, hogy ez nem jó módszer, nem akarok rászokni a gyógyszerekre, csak már az idegesített, hogy nem tudok aludni.
2013. dec. 10. 13:22
5/5 anonim válasza:
A két gyógyszer felerősíti egymás hatását,persze ez a dózis amit írtál,ez kutya **** ahhoz képest,amivel alaposan lenyugtatóznak valakit.Ha nem válik rendszeressé a szedés,akkor elalvásra jó. Ha a rossz alvás rendszeres,akkor azt az orvosnak jelezni kell,ha mindenképp gyógyszer nélkül akarja az ember megoldani,akkor van sokféle növény alapú gyógyszer és tea is,ami segít az alvásban,és sok másban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!