Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Szóval az a helyzet, hogy néha olyan érzésem van, mintha egy másik dimenzióban lennék. Ez nem attól van, hogy kirekesztettnek érzem magam, hisz olyankor is előjött, amikor barátnőimmel voltam együtt. Elég furcsa, olyan érzés, mint amikor álom közben vagyok. Aki/ami ott van mellettem, azzal kapcsolatban valamiért úgy érzem, hogy csak odaképzelem és ha meg akarnám fogni, akkor csak úgy átnyúlok rajta. Emellett közben nem érzek semmi fájdalmat, például amikor edzőtáborban voltam, akkor borzasztó izomlázam volt és mikor rosszul lettem, nem éreztem belőle semmit. Közben teljesen jól látok, olvasni is tudok. Csináltattunk vérképet, minden teljesen rendben volt. Ha van valami kérdésetek, nyugodtan tegyétek fel, szívesen válaszolok. :)

2014. nov. 28. 01:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Sosem azt írom, amit hallani szeretnének a kérdezők, azt hiszem ebben az esetben sem lesz ez másképp. :D Itt egyértelműen koncentrációs zavarról van szó, mely kimerül egy egyszerű "bambulásban". :D Megnyugtatlak, semmi bajod nincs, viszont nincsenek "szuperképességeid" sem. :)) A válasz baromi egyszerű, olyan vagy, mint én is voltam. Álmodozó típus. Én is ha egyszer elkezdtem fókuszálni, megszűnt a külvilág. Sosem érdekelt semmi ami középszerű és a gondolataim révén gyorsan ki is szabadultam a béklyóimból. Aztán persze visszarángattak, hogy "im_nobody" (... :) ) ne álmodozz, figyelj oda jobban, "hé, hahó..." stb :)))Én viszont álmodoztam és álmodoztam... Ennek persze meg is lett az eredménye később, mindig lemaradtam és nem győztem behozni a hátrányt. Izgalmasabbakat nem mesélek, mert ha úgy gondolom ahogy van, akkor neked is lesz még részed meglepetésben. :D
2014. nov. 28. 02:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) de az a gond, hogy ezt nem én irányítom...valamikor csak úgy előjön...
2014. nov. 28. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem hiszed el, de kamaszkoromban nekem is voltak hasonló érzéseim. Olyan volt, mintha nem ott lennék, ahol vagyok. De semmi gyógyszer v. ilyesmi nem volt bennem,akkor még nem is létezett káb.szer. Aztán egyszer pont akkor mentem el egy rendelő előtt, bementem, megmérték a vérnyomásom, és kiugróan magas volt. Aztán a kamaszkor után teljesen elmúlt. Lehet, ez a kamaszkorral együtt járó valamilyen zavarról van szó.
2014. nov. 29. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
valamilyen zavar lehet - hogy magyarul legyen leírva a mondat.
2014. nov. 29. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!