Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátnőm drogozik! Mit tegyek?

A barátnőm drogozik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszíves!

A véleményeket kérlek hanyagoljátok, nem arra van szükségem mit gondoltok rólam vagy a barátnőmről, hanem a segítségetekre!

Szóval. Kb fél éve a legjobb barátnőimmel elkezdtünk drogozni... Szerencsére a szleink időben lebuktattak minket, elbeszélgettek velünk. Én felfogtam mekkora hülyeséget csináltam, és azt hittem a barátnőim is.

Rendeztünk egy bulit, ami ma este lesz, 7kor kezdődik.

Az egyik barátnőm pár órája boldogan hívott hogy szerzett drogot a bulira:S Egyből le akartam beszélni róla, de rögtön maradi és hülye lettem. Meg hogy nem vagyok belevaló.

Aztán kétségbeesetten közöltem a másik két barátnőmmel, akik elkezdtek ugrálni örömükben, és sikítozni...

Nem tudom mit tegyek! Valahogy le akarom beszélni őket erről, de nem tudom hogy. A szüleiknek nem akarok szólni, mert akkor megharagudnak rám. Valami olyan módszer kellene gyorsan amiről le tudom őket erről állítani.

Ha a buliba eltüntetem valahova a rusht, azzal nem megyek semmire, mert elmennek és vesznek másikat, ugyanis ahol ezt lehet venni az a bolt éjjel nappali:S

Kérlek segítsetek gyorsan!

2010. jan. 29. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

egyrészt ne barátkozz drogosokkal, a legtöbbel nem érsz el semmit a szép szóval. örülök neki ,hogy te észhez tértél.

ha nagyon akarsz tenni valamit és nem félsz, akkor vedd el tőlük és tüntessed el a drogot, a boltot meg jelentsed be a rendőrségen, hogy fiataloknak adnak el ilyen cuccot.

2010. jan. 29. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

a) Meg kell őket verni.

b) Lesz@rni.

c) Leitatni, akkor nem szívnak.

Én se szívok, csak iszok. Statisztikai okokból, mivel országunk 90, a fiatalok 95 százaléka alkoholista, a többieknek meg két feje van még Csernobil miatt.

2010. jan. 29. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Talán csak fiatal kori tombolásról van szó. Vagy elmúlik és érettebb lesz tőle a csaj, vagy elindul a szakadék felé.

Te, rájuk nem fogsz tudni hatni, ha ilyen a hozzáállásuk. Nekik kell felismerni, hogy ez rossz, de nem fogják megtudni hogy rossz, amíg a saját szemükkel, ne adj' Isten a saját bőrükön nem tapasztalják ezt meg.

Akkor már inkább a szex legyen a drogjuk, mint az igazi kábszerek, akármilyen fiatalok is.

Mindenesetre annyit tehetsz, -és állampolgári kötelességed is- hogy feljelented a terjesztőt! Hívd a telefontanút, ami abszolút anonim! Ezzel is életeket menthetsz, és ez egyáltalán nem túlzás!

2010. jan. 29. 18:04
 14/14 anonim válasza:
szia irtam privibe!!
2015. szept. 16. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!