A barátnőm drogozik! Mit tegyek?
Segítsetek légyszíves!
A véleményeket kérlek hanyagoljátok, nem arra van szükségem mit gondoltok rólam vagy a barátnőmről, hanem a segítségetekre!
Szóval. Kb fél éve a legjobb barátnőimmel elkezdtünk drogozni... Szerencsére a szleink időben lebuktattak minket, elbeszélgettek velünk. Én felfogtam mekkora hülyeséget csináltam, és azt hittem a barátnőim is.
Rendeztünk egy bulit, ami ma este lesz, 7kor kezdődik.
Az egyik barátnőm pár órája boldogan hívott hogy szerzett drogot a bulira:S Egyből le akartam beszélni róla, de rögtön maradi és hülye lettem. Meg hogy nem vagyok belevaló.
Aztán kétségbeesetten közöltem a másik két barátnőmmel, akik elkezdtek ugrálni örömükben, és sikítozni...
Nem tudom mit tegyek! Valahogy le akarom beszélni őket erről, de nem tudom hogy. A szüleiknek nem akarok szólni, mert akkor megharagudnak rám. Valami olyan módszer kellene gyorsan amiről le tudom őket erről állítani.
Ha a buliba eltüntetem valahova a rusht, azzal nem megyek semmire, mert elmennek és vesznek másikat, ugyanis ahol ezt lehet venni az a bolt éjjel nappali:S
Kérlek segítsetek gyorsan!
a rushtól szívrohamot lehet kapni...
és a szülinapja lesz, szóval szépen be is fog rúgni és úgy már lehet baja tőle.
ja és az is lemaradt hogy 15 éves...
épp ezt akarom megmagyarázni nekik én is! hogy drog nélkül is lehet jót bulizni!
és nem fogom a barátságunkat feladni ezért, segíteni akarok nekik
aggódok értük:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!