Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkohol mehet hormonos kezelés...

Alkohol mehet hormonos kezelés alatt?

Figyelt kérdés

Azt mondta a kozmetikusom, hogy szerinte érdemes lenne elmennem mert valószínű, hogy a hormonokkal valami nincs rendben (meg am is túl akarok már rajta lenni...).

Ilyen kezelés alatt (nem tudom ez miből áll, mármint tabletta vagy krém vagy Isten tudja miből) hogy alkoholt lehet e ezek mellet fogyasztani ill dohányozni. Nem egybe a hármat gondoltam de mondjuk ha reggel elvégzem a kezelést akkor délután/este ihatok alkoholt vagy ink hanyagoljam arra az időre?

2014. nov. 14. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Hormonos kezelés mire? Krémben ritkán szoktak adni, inkább gyógyszerben, vérvétellel ellenőrzött vizsgálat után.

Én hanyagolnám az alkoholt....

2014. nov. 14. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Faggyútermelés. Vérkép az muszáj? Csak mert a tűvel nem vagy épp jóban :S
2014. nov. 14. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Muszáj vérvizsgálat minden olyan esetben, ahol hormonális problémára gyanakodnak.
2014. nov. 14. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!