Ma engedtek ki a korhazbol. Ihatok este alkoholt?
Igazabol 31.-en mehgyulladasom volt amire kaptam gyogyszereket amiket szerdan vettem be utoljara.1 hetet voltam korhazban.
Mar minden eredmenyem jo lett a verem is szep,gyulladasom sincs.Jol vagyok:)
Mar tegnap hazaakartak engedni csak nem volt iroda...
Illetve 3 napja elkezdtek a Melogent adni amit tegnap este vettem be utoljara
3. és 6. A rosszmájú megjegyzésetekre azt tudom írni, hogy aki valóban alkoholista, az nem tesz fel ilyen kérdést a gyk-n. Egy igazi alkoholista titkolja a szenvedélyét, és nem kér benne tanácsot, hogy ihat-e vagy sem.
aki meg azt írta, hogy a legyengült szervezetre nem tenné, erre azt írom tapasztalatból, hogy a szervezet a kórházban lévő semmittevéstől is legyengül, ezért kár még fölöslegesen ágyban tölteni napokat, hogy lehetőleg még gyengébb legyen. Ha úgy érzi a kérdező, hogy van ereje elmenni, nyugodtan menjen, különben sem írta, hogy "ereszd el a hajamat" buli lesz. Mellesleg ha így is volna, Ő maga nyugodtan visszafoghatja magát, ha úgy érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!