Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandula mütét altatásban,...

Rob35 kérdése:

Mandula mütét altatásban, vérhigió? Holnap fognak müteni altatásban mandulával és furálom hogy ma este be kell adnom egy Clexane nevü injekciót, ami vérhigitó! Igy nem lesz veszélyes a mütét? Vérzés nem lép majd fel?

Figyelt kérdés

2014. nov. 10. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg, nem úgy hígítja a véredet, hogy veszélyes legyen, a vérrög képződést akadályozza. A műtét természetesen vérzéssel jár, de nem clexantól. Nyugi, túl leszel rajta, holnapután már csak egy emlék lesz a műtét. Gyógyulást!
2014. nov. 10. 14:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez normális?hogy ilyet adnak elötte?Már azt hittem valamit elirtak:)
2014. nov. 10. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezzel te ne foglalkozz, nem jókedvükben adják, hanem mert kell. Az orvosok tudják a dolgukat. Nyugi :)
2014. nov. 10. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez normális, műtét előtt szükséges a vérhígító.

Csak akkor lenne gond, ha vérzékeny vagy, vagy valamilyen probléma miatt nem kaphatnál vérhígítót, de gondolom, erről tudnál.

2014. nov. 10. 14:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,amúgy nem foglalkoznék vele csak hát a kezembe nyomták és annyit tettek hozzá adjam be este magamanak! És csak ezert néztem meg mi is ez a szer:)
2014. nov. 10. 14:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk az fura, hogy magadnak kell beadni :S

Tudod, hogy kell? Vagy automata fecskendő?

Ha hagyományos, akkor nehogy legyen benne légbuborék.

2014. nov. 10. 14:29
 7/13 A kérdező kommentje:
hasi zsirba kell beadni itt olvastam a neten mert azt se mondták csak hogy adjam be,nem automata,sima ha nem találok eret akkor nem lesz baj a bubival:)
2014. nov. 10. 14:34
 8/13 anonim ***** válasza:
brr, én tuti nem adnám be magamnak egyedül, úgy hogy meg sem mutatják, hogyan kell
2014. nov. 10. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Most ez a divat. Megműtenek és hazaküldenek, otthon meg nyomhatod magadba a vérhigítót a meghatározott ideig.Egy részről ezzel védik az orvosok magukat a vérrög kialakulása miatti balhéktól. Másrészt régebben sokkal tovább bent tartották az embert felügyelet alatt a kórházban.
2014. nov. 10. 14:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Nekem se sok kedvem van magamba szurni:)
2014. nov. 10. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!