Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez az alak nagyon...

Szerintetek ez az alak nagyon kövér?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Betegség miatt jöttek rám fel a plusz kilók amellyel már 2 kórházban is voltam. Szeretném tudni hogy nagyon vészes-e a helyzet ha ilyen alakom van? Még bele fér a duciba vagy már ez kövérség?

[link]

2014. okt. 31. 21:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ruhában úgy nézek ki mint a 2. képen. :) Nem azért nyomtam be azt a képet mert az vékonyabb, csak az inkább hasonlít az én alakomra...elnézést :))
2014. okt. 31. 21:36
 12/18 anonim válasza:
Most nem azért, de a belinkelt két model totál más alkatú. Az eredeti képes van vagy 15 kg fölösleg, az utóbbin meg kb 5 kg. Ez a "szerintem ilyen az alakom" semmit nem ér. Ha komoly választ akarsz akkor ne kamuzz tegyél fel saját képet vagy küldj.
2014. okt. 31. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Ne 800 kcal-t egyél, hanem 1200-at. Nem mondták el a kórházban, hogy ha 800-at eszel, takarékra kapcsol a szervezeted és nem fogsz fogyni?

Én is 1200 kcal-áztam és 3 hónap alatt fogytam 10 kg-ot. Aztán még 2 lement. Ennek már 3 éve.

Kitartást, de tényleg ésszel! Ne menj 1200 kcal alá!

Nem tudom, ismered-e a kaloriabazis.hu-t, de nagyon hasznos oldal. Én nem tudtam használni, mert akkor még nem volt, de anyukám is itt vezette, hogy miből mennyit evett és lement neki 20 kg 1200 kcal-ával! :)

2014. nov. 1. 01:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom, de néha tényleg nem kívánom az ételt. Napi 3-szor eszek, de sokaktól hallom hogy 5-ször keveset. Eddig 13 kiló ment le nyár óta, ez azért szerintem nem is rossz. :) Igen, ismerem a kalória bázist, mikor komolyan belemerültem a fogyásba sokat segített nekem is. :))
2014. nov. 1. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:

De enni kell, 800 kcal nagyin kevés. Vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára és testképzavarod legyen. Én is majdnem így jártam.

Hány kg vagy és hány cm? Mennyit szeretnél még fogyni?

Gratulálok, nagyon szép eredmény! :)

De figyelj arra is, hogy 1 hónap alatt 3,5 kg-nál ne fogyj többet. Drukkolok neked! :)

2014. nov. 1. 13:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Szarrá dugnálak ha ismernélek.

A kilókkal meg csak lassan. Csúnya vége lehet egy drasztikus fogyásnak!!!

2014. nov. 2. 20:50
 17/18 A kérdező kommentje:
XD...Hát most megállt a fogyásom...Nem tudom mi van velem. Azt mondták a kórházban hogy inzulinrezisztenziám van amivel nem könnyű fogyni. De még nem vagyok cukorbeteg. Az a legnevetségesebb hogy a körülöttem lévők nem is mondanak kövérnek, csak azt mondják baj van az agyammal. XD Mondom oké...Bár szívesen lennék anorexiás :((
2014. nov. 2. 20:59
 18/18 anonim válasza:
Nem írtál sehova konkrét tömeget, meg hogy mennyi a célod de 170 cm-hez kb 60-65 kg közé lenne érdemes belőnöd a célod. 60 alá ne menj szerintem.
2014. nov. 3. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!