Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet talán pánikbete...

Mi bajom lehet talán pánikbetegség, szorongás? 16L

Figyelt kérdés

Volt most januárban hogy a buszon elájultam most amióta újra elkezdődött a suli félek a buszon hogy ne hogy megint bekövetkezzen minden reggel amikor elindulok bizonytalanjárást,szédülés, a fejemben nyomást érzek amikor a buszra szállok nagyon félek...

Mi lehet a bajom valakinek valami ötlet????!!

2014. okt. 29. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem a félelem és szorongás után ájultál el,akkor nem pánikbetegség,hanem azért nem mersz buszra szállni mert félsz,hogy rosszul leszel. Lehet,hogy leesett a vércukorszinted pl.
2014. okt. 29. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát amikor elájultam az csak úgy megtörtént de most félek el ne ájuljak mégegyszer

De a vércukorszint leesésétől is lehet, nemtudom

2014. okt. 29. 13:42
 3/4 Kései Sirató ***** válasza:

Róbáld megelőzni, reggel egyél, igyál elég vizet, próbálj eleget pihenni.

Nem ártaqna egy általános kivizsgálás. Ha jó a vérképed, és megbeszéled a dolgokat a háziorvosoddal, akkor nem kell majd aggódnod. Én ezt tenném.

2014. okt. 29. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elmegyek vérvetelre
2014. okt. 29. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!