Megint begyulladt a fogam de Retregek rettegek Rettegek orvoshoz Menni?
Figyelt kérdés
Luktet nyom faj es ha raharapok erzekeny.
Tavaly januar kornyeken ugyanez a fogam gennyesen begyulladt.Begyulladt tole a mandulam is es az egesz szajnyalkahartyam.Akkor 2 hetig szenvedtem lazasan.Megfogadtam kihuzatom de rettegek az egesztol azota is.Ha arra gondolok hogy belekell ulnom a fogorvosi szekbe mindjart elajulok.Eddig mindig MINDEN fajt kicsi korom ota es nem kicsit.!! En szornyen rettegek!!! Viszont a kovetkezmenyektol is felek.. Nem akarok meghalni egy 4 eve szuvas fog miatt... Mit csinaljak? Hogy vegyek erot magamon??
2014. okt. 28. 00:22
1/1 anonim válasza:
Dehogy fogsz meghalni. Nekem is már elég gyatra állapotban volt a fogam mire elmentem vele fogorvoshoz. Ugye az iskolai fogorvosi vizsgálaton állandóan közölték hogy minden oké, szuper jó a fogaimmal. Aztán egyszer csak letört az egyik. Én meg pár évig semmit nem kezdtem a dologgal mert gondoltam akkor ennyivel vége a dolognak. Az iskolai fogorvos megnézte és semmit nem mondott rá, hát akkor biztos jól van így. Jó volt amíg olyan fájdalmaim nem lettek hogy azt hittem megpusztulok. Megnézték, a fog már el van halva teljesen ki kell húzni... Ja, oké, jó tudni akkor húzzuk ki. Figyelj semmiség volt az egész :D Beadja érzéstelenítőt, az kissé kellemetlen érzés, utána az ég világon semmit nem érzel. Kicsit rángatja, húzkodja a fogat(amit én inkább röhejesnek éltem meg, mint horrorisztikusnak) aztán kint is van. Utána esetleg még fájhat kicsit, meg vérezhet, de ennyi, megkönnyebbülhetsz. De miért halnál meg? Tudod mennyi ember van akik fogat sem mosnak és rothad már az összes nekik, aztán amikor nincs egy se épen akkor meglátogatják a fogorvost? Egyik sem halt még meg. De legközelebb menj el minél előbb. Annál jobb, én is csak azért nem mentem mert inkább beletörődtem minthogy ott szurkáljanak, meg húzogassanak. Teljesen meg voltam rémülve előtte, de aztán kiderült tök feleslegesen. Semmi az egész, főleg ahhoz képest hogy a rossz fog mennyire fáj. Gondolj arra hogy annál rosszabb úgy sem lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!