Nem tudom kialudni magam, rámegy a szervezetem, mit tegyek?
Most jelenleg nem tanulok, nem járok iskolába(befejeztem a gimnáziumot, jövőre akarom újrapróbálni az egyetemet).
Aludhatnék, ameddig akarok, de. A Húgom gimnáziumba jár, így Ő reggel 7 fele felkel. Egyelőre még olyan a házunk, hogy nem 100%-osan jó a hangszigetelés, így hallom, hogy mi történik a közvetlen közelemben.
A Húgom amikor felkel, énis arra kelek, hogy lép, hogy becsapja az ajtót. Kértem, hogy ne tegye, de közölte, hogy nem tud halkabb lenni(de ígyis nagyon hangos!). Arra kelek, hogy hallom a zörejt, néha hevesen ver a szívem, és egész nap ideges vagyok, és feszült.
Egyre jobban kihat a kapcsolataimra. Én megértem, hogy suliba kell mennie, viszont a sok zajtól kivagyok, erre kelni rosszabb, mintha azt kérnék tőlem, hogy ne aludjak.
Gondoltam, hogy betömöm éjszakánként a fülem vattával, hátha! Van valami megoldás, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Mármint, a viselkedésem már nagyon rossz, folyton sírnom kell, és egész nap ideges vagyok, a nap végére meg nem tudok figyelni az emberekre, olyan álmos vagyok.
Feküdj le előbb vagy használj füldugót (patikában kapni, 100Ft). Én is sokáig használtam, mert nem tudtam aludni a zajtól.
23 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!