Miért van, hogy alszok 8 órát de nem tudom kialudni magam?
Figyelt kérdés
Ezt arra értem,hogy alszok,de nem pihentető az alvásom!Felkelek reggel már akkor érzem,hogy nem jól aludtam,de éjszaka nem ébredek fel max 1x pisilni vagy inni,aztán amikor jön a délelött olyan fáradtság kap el,hogy állva eltudnék aludni és ez tart egész nap!Altatót vagy egyébb gyógyszert nem szeretnék beszedni viszont ha tud valaki valamilyen alternatív módszert amitől pihentető lenne az alvásom azt szivesen fogadom!(csak ne meleg tejet vagy teát,mert azt nem bírom!)2014. aug. 15. 18:49
1/1 anonim válasza:
azért van ez mert hiába alszik az ember elegendő órányit,ha nem volt meg a Rem-fázis ami garantálja a pihenést,az igazán mélyen alvást,tehát magyarul nem tudsz mélyen aludni,ami segítené a kipihenést,ez az oka. Alvás előtt nem szabad sokat enni(bár én ugy tudok jól ha jol bekajálok előtte de ez egyéni szerintem),meg tévézni,gépezni se nagyon lefekvés előtt,inkább olvasni. Napközben le kel hogy fárassza magát az ember fizikailag,szellemileg is akár,ha az alvás nem megy akkor egy szem Valeriana csodákra képes,természetes hatóanyag van benne,macskagyökér,nekem bevált. Száműzni kell az életből a stresszt is, mert éjjelre ez kihat,nem tud teljesen ellazulni a szervezet,"kikapcsolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!