Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bármennyit alszok, nemtudom...

Bármennyit alszok, nemtudom magam kialudni. Mindig fáradt vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
magneb6
2010. ápr. 21. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:

B1,6, 12 vitamin, kalcium és magnézium amit vitamin oldalról bátran szedhetsz.

Ha rendesen étkezel amúgy és nincs vitamin- és nyomelemhiányod, akkor pedig rendszeres mozgás, torna, sport! Nekem segített.

2010. ápr. 21. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
A mozgás valóban sokat segít az állandó fáradság ellen. Én is ígyvagyok mostanában ahogy te is írtad, állandóan fáradt vagyok, de ha taposok egy kicsit (taposógép) olyankor egyből felfrissülök.
2010. ápr. 21. 21:09
 4/7 anonim válasza:
én is fáradékony vok habár 3műszakban járok de pfuu át tudnám aludni az éjszakát,és tényleg a sport sokat segít,sok gyümike
2010. ápr. 23. 08:11
 5/7 anonim válasza:
A pajzsmirigy alulműködésnek is lehetnek ilyen tünetei, menj el Endokrinologushoz, és nézesd meg a hormonjaidat!
2010. ápr. 28. 10:18
 6/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl alszod magad? Velem elő szokott fordulni, hogy ha többet alszok kilenc óránál, akkor egész nap fáradt vagyok és szédelgek. Sztem próbáld ki, hogy nem alszod túl magad!
2010. ápr. 28. 19:03
 7/7 anonim válasza:
Ha nem vagy már tini korban, akkor aludj kevesebbet, és igyál vas+c pezsgőtabit, valamint ügyelj a megfelelő folyadékbevitelre. Nekem bejön.
2010. máj. 1. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!